Εκδηλώσεις

Για να παρακολουθήτε την Ουράνια Ολονύχτια Αγρυπνία προς τιμήν του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, του διορατικού, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης, παραμονή της εορτής του στις 1 Δεκεμβρίου 2017, πατήστε εδώ ! ! !

Για να δείτε εικόνες από την Ημερίδα προς τιμήν του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, του διορατικού, με θέμα: “Ο Όσιος Πορφύριος και οι Νέοι” στην αίθουσα τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης στις 12 Ιανουαρίου 2016, πατήστε εδώ ! ! !

Για να ακούσετε την Ιερά Παράκληση του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, του διορατικού, που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ ! ! !

Για να ακούσετε την ομιλία της κ. Αθηνάς Σιδέρη για τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, τον διορατικό, που έγινε στην Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ ! ! !

Για να ακούσετε την ομιλία του  κ. Κρουσταλάκη για τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, του διορατικού, που έγινε στην Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ ! ! !

 

Advertisements