Εκδηλώσεις προς τιμήν του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη

Για να ακούσετε την ομιλία της κ. Αθηνάς Σιδέρη για τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, τον διορατικό, που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος Κάτω Τούμπας, Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ ! ! !

Για να ακούσετε την ομιλία της κ. Αθηνάς Σιδέρη για τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, τον διορατικό, που έγινε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Ευόσμου, Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ ! ! !

Για να ακούσετε την ομιλία του  κ. Κρουσταλάκη για τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, τον διορατικό, που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, Πανοράματος, Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ ! ! !

Για να ακούσετε την ομιλία του  κ. Κρουσταλάκη για τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, τον διορατικό, που έγινε στην Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 3 Μαρτίου 2018 , πατήστε εδώ ! ! !

Για να ακούσετε την ομιλία της κ. Αθηνάς Σιδέρη για τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, τον διορατικό, που έγινε στην Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ ! ! !

Για να ακούσετε την ομιλία του  κ. Κρουσταλάκη για τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, του διορατικού, που έγινε στην Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 14 Δεκεμβρίου 2017, πατήστε εδώ ! ! !

Για να ακούσετε την Ιερά Παράκληση του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, του διορατικού, που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ ! ! !

Για να παρακολουθήσετε την Ουράνια Ολονύχτια Αγρυπνία προς τιμήν του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, του διορατικού, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης, παραμονή της εορτής του στις 1 Δεκεμβρίου 2017, πατήστε εδώ ! ! !

Για να παρακολουθήσετε την Επουράνια Ολονύχτια Αγρυπνία προς τιμήν του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, του διορατικού, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης, παραμονή της εορτής του στις 1 Δεκεμβρίου 2016, πατήστε εδώ ! ! !

Για να δείτε φωτογραφικό υλικό από την Ημερίδα προς τιμήν του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, του διορατικού, με θέμα: “Ο Όσιος Πορφύριος και οι Νέοι” στην αίθουσα τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης στις 12 Ιανουαρίου 2016, πατήστε εδώ ! ! !